Sun, Jan 31 | GROW21 Live

GROW21

Ontvang tools en leer technieken om het beste van het nieuwe jaar te maken tijdens de pandemie.
Registration is Closed
GROW21

Time & Location

Jan 31, 4:00 PM – 6:00 PM
GROW21 Live

About the Event

Een jaar vol spanningen, stress en frustraties. We hebben het allemaal gekend! 2020 is niet bepaald aangenaam geweest voor velen. Desondanks sta jij elke ochtend op om het beste van de dag te maken. Wij willen jou hiermee helpen.

GROW21 is het vervolg van GROW20 welke met overweldigend succes ontvangen werd in januari 2020. Tijdens de GROW21 sessie helpen wij jou om in 2021 een nieuwe en frisse start te maken. Het leven beter inrichten, veel doelen bereiken, wensen in vervulling brengen … we zijn gemotiveerd!

Je leert tijdens de workshop verschillende tools en technieken om het jaar beter te plannen, successen te boeken en gelukkig te zijn. Allen aangepast vanwege de pandemie.

Join ons GRATIS live op Facebook, Instagram en YouTube om te groeien in 2021!

De workshop wordt verzorgd door Awinash Haniff. Met zijn doortastende inzicht weet Awinash Haniff zich als geen ander in iemand anders te verplaatsen. Zijn jarenlange ervaring in maatschappelijk werk en continue drive om zijn grenzen te verleggen maken hem tot een ware leider. Voor Awinash draait het om nieuwe en frisse perspectieven. Zijn leven wordt gevormd door ervaringen vanuit zelfonderzoek en zelfstudie. Hij deelt deze tips graag met jouw tijdens de online sessie! 

Registration is Closed

Share This Event